Огнян Симеонов

 Човекът:

   Огнян Симеонов е завършил НСА в София, а след това учи диетология в “Хорокопи университет” в Атина. Името му е познато в България и света с нестандартния си метод за отслабване, чрез хранене минимум 4-5 пъти на ден, освен това той се занимава с енергийна медицина и води семинари по тази тематика.

Лекцията:

Известният диетолог и специалист по ТЕС ще Ви представи няколко революционни техники:

“Техника за емоционална свобода” (ТЕС)

“Прана дишане”

„Възстановяване на връзката” – метод на д-р Ерик Пърл

и най – мощният инструмент познат на човечеството: 

“Лечебният код” от д-р Алекс Лойд и д-р Бен Джонсън.

Вижте описание на техниките по-долу

1.  “Техника за Емоционална Свобода” ( ТЕС ) – Emotional Freedom Technique (EFT)

Създател на тази техника е Гари Крейг. С нея той е променил живота и здравето на милиони хора по света. Терапевти по целия свят продължават да се изумяват пред простотата, елегантността и скоростта, с която тя постига резултати. ТЕС е доказала клиничната си ефективност в хиляди случаи. Ето някои от тях: Лични Отслабване – Липса на мотивация – Страхови неврози – Фобии – Булимия – Анорексия – Алергии – Астма – Безсъние -Успокояване на болка – Хормонални проблеми и много други.

Свързани със света около нас Семейни неразбирателства – Контрол на гнева – Детско поведение – Дислексия – Ниско самочувствие – Неувереност – Пристрастяване към опиати – Проблеми в бизнеса – Спортно майсторство – Психически травми – Тормоз – Стрес – Депресия – Сексуални Проблеми – Хронична умора  и много други.

ТЕС е проста техника, която ще ти помогне да се чувстваш по-добре, да виждаш света по-добре и да приемаш деня с усмивка. Без да прибягваш до лекарства, можеш да постигнеш бързи и трайни резултати.

Не е нужно да вярваш безрезервно в ТЕС, за да работи тя за теб. Остани си пълен скептик и пак ще имаш резултат.

2. Прана дишане

Метод непознат до момента. Терминът „Прана” означава едновременно и космическа, жизнена сила, и точен биологичен разпределител на тази енергия в тялото, тъй като те са неразделими. Извличането на Праната от субстанцията на Вселената за хранене на мозъка се извършва от неголяма група нерви, действащи в определено място на тялото. С пробуждането на кундалини, енергоснабдяването на тялото претърпява радикални промени и други по-разширени групи от нерви се включват в работа. Те започват да доставят на мозъка по-концентрирана форма на праничното излъчване постъпваща от много по-обширни участъци на тялото и активира новите сруктури на ДНК. Козметичните промени на тялото за 3 месеца практика са невероятни. Човек буквално се подмладява с 5-10 години, еластичността на кожата започва да се променя, бръчките изчезват… научете още само на лекцията.

3. Възстановяване на връзката

Възможно ли е хора, които влизат в контакт за първи път с тази лечебна енергия да твърдят, че изведнъж получават достъп до тази свръхенергия, благодарение на която могат да излекуват не само себе си, но и други хора? Отговотът е ДА. Това е една нова, необичайна форма на енергийно лечение, излизащо извън пределите на познатите системи, техники и мантри, с които досега трябваше да работим на тази планета. Освен това е достъпна за всеки, който желае да влезе в контакт с тази енергия. Това е един нов вид лечение, което за първи път се разпространява по нашата планета. То ни свързва с богатството на Вселената, като ни дава възможност да установим контакт с богатството на нашия собствен вътрешен свят и със своето собствено Аз. Тази техника е както за онези, които практикуват различни лечебни методи, така и за тези, които искат да пробудят своя потенциал на лечители. Видео

4. Лечебният код

Методът не само работи, но постига успешни резултати в сто процента от случаите. На една конференция в Мексико всичките 142-ма участници, които изпълниха Лечебен код за спомен, свързан с най-сериозния проблем в живота си, постигнаха пълно нулиране на негативната сила на този спомен. С такива резултати очевидно сме намерили достъп до система, чието предназначение е именно да лекува. Ако дадено природно явление е налице в 99 % от случаите, то дори няма нужда от изучаване. Знаем, че предметът ще пада, колкото пъти го пуснем и сме били убедени в това, дълго преди да научим за невидимата сила на гравитацията.                                За да работи даден Лечебен код, нещо трябва да открие свър­заните с проблема несъзнателни спомени, да определи деструк­тивните вибрационни честоти и да създаде вибрации с други честоти, с които да ги неутрализира. Точно така и става!

 • Имаме нужда и от физическа храна
 • Ванина Бодурова - ”За Сугестопедията, розите и копринените рокли”
 • Милан (Ариел Кармели) - “Аз не се нуждая от теб като партньор … или напротив?”
 • Веселин Михайлов - “Мъдрост вътре в Храма”
 • Алексей Бъчев - “ЖИВОТЪТ МОЖЕ ДА Е ЧУДО”
 • Петър Петров и Андрей Ганев - “Нелинейното мислене и приложението му в ежедневието”
 • Светла Михайлова - За хората и дрехите, защото „няма втори шанс за първо впечатление“
 • Милена Бокова - “Болестта като път – готови ли сме да се вслушаме?”
 • Патрик Фарнсуърт - “Хюман Дизайн и силата на Вашата Аура”
 • Ивомир - “Теория на когиталността”
 • Камелия Хаджийска - “Силата на автентичното общуване”
 • Огнян Симеонов - “Техника за емоционална свобода”, “Прана дишане”, „Възстановяване на връзката”, “Лечебният код”
 • Наталия Кобилкина - “Силата на сексуалността или как да използваме сексуална си енергия, за да постигаме чудеса в живота си.”
 • Иво Величков - “БУДЕН ПОГЛЕД ВЪРХУ ХИПНОЗАТА”
 • Ники Илиев и Юлия Шматко
 • Елена Шахънска - “Как да се чувстваме в хармония в свят, който изглежда нехармоничен?”
 • Димитър Божанов - “Ускорен курс по оптимизъм!”
 • д-р Пенчева и инж.Йовчева - “Предболестни състояния и връзката им с качеството на живот”
 • Илдико Кудлик - "Креативност с дясната страна на мозъка"
 • Мартина Генкова – Иванова - “Квантов преход 2012 – да бъдем творци на живота си!”
 • Мартин Иванов - ”АЛХИМИЯ НА РИТЪМА”